Kayenské kuracie prsia

Kayenské kuracie prsia

Vychutnajte si kuracie prsia s mierne pikantným kayenským korením, ktoré dodá jedlu výnimočnú arómu. Pripravte pre seba a svojich známych jedinečný gurmánsky zážitok.

 

Čo potrebujeme ?

Recept na 4 porcie

1/2 kg kuracích pŕs
sušené paradajky
1 camembert
kayenské mleté chilli
2 strúčiky cesnaku
250 ml smotanu na varenie
čierne korenie
soľ
špáratká
 

AKO NA TO?

 
Kuracie prsia si pozdĺžne rozrežeme a vyklepeme mäso na tenšie plátky, aby sa nám lepšie plnili. Takto upravené kuracie prsíčka naplníme na pásiky pokrájaným camembertom a sušenými paradajkami. Nezabudneme posypať kayenským korením z vnútra a kto obľubuje korenistejšie jedlá môže použiť aj čierne korenie. Prsíčka opatrne zrolujeme a spevníme špáratkom.
Ako ďalšie si prípravíme smotanový zálev. Do misky vylejeme smotanu na varenie, pridáme pretlačený cesnak a soľ. Zmesou zalejeme rolky. Aby mäsko nasiaklo krásnou arómou chilli, posypeme rolky este kayenským korenim. Zapekáme cca 45 minút pri teplote 200 °C.
 
Dobrú chuť chilli bratia!
 
hot cheyenne chickencheyenne chicken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cheyenne chicken3

0 komentárov k “Kayenské kuracie prsiaPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.